Vragen en antwoorden

Prijs & boeking

De huurprijs omvat

  • De verzekering tegenover derden (B.A.)
  • De omniumverzekering.
  • Rechtsbijstandverzekering

Reisbijstand voor de gehuurde motorhome. Meer bepaald de onderweg noodzakelijke reparaties aan motor en mechaniek, mits overlegging van een duidelijke en officiële factuur op naam van Campolo Motorhomes – Zogge 72 A – 9220 Hamme – BTW BE0794.835.321

U kan een mobilhome huren door het boekingsformulier in te vullen. Hier dient u de gewenste periode aan te duiden, alsook uw persoonlijke gegevens. Vervolgens zal u een voorschot gevraagd worden. Na het betalen, ontvangt u een reserveringsbevestiging. Vervolgens zullen wij te gepasten tijde persoonlijk contact met u opnemen omtrent de restbetaling en maken we een afspraak wanneer u de mobilhome kan komen ophalen.

Ophalen en inleveren mobilhome

Het exacte uur wordt altijd op voorhand in overleg duidelijk afgesproken.

 

Ophalen

Het ophalen is voorzien op een afgesproken uur tussen 14u en 17u.

Is het de eerste keer dat u op vakantie gaat met een motorhome? Reken dan zeker op een aflevertijd van ongeveer 1u zodat wij u voldoende wegwijs kunnen maken, zodat u zonder zorgen op avontuur kan gaan.

Terugbrengen

Het terugbrengen van de mobilhome is voorzien voor 10u. Om alles vlot te laten verlopen, zullen we bij aflevering een uur bespreken. .

 

We willen aan alle huurders vriendelijk vragen om bij het ophalen en terugbrengen zeker op tijd te komen en gelieve rekening te houden met het verkeer. Tijdens de vakanties volgen de afleveringen elkaar snel op. We benutten graag optimaal de voor u voorziene tijd om u de nodige informatie te verschaffen.

Dit is zeer simpel te verwoorden: “Net zoals je er eigenlijk mee vertrokken bent.”

Concreet wilt dit zeggen:

  • Een volle dieseltank
  • Lege afvalwatertank en toiletcassette
  • Volledig opgekuist binnenzijde en buitenkant. (Vraag ons een checklist, dan ben je zeker dat je niets vergeet) – dit is niet van toepassing als u voor het combi binnen- en buitenpoetsen kiest

 

Uitzondering is de gastank, die hoef je niet bij te vullen en nemen wij voor ons rekening.

U ontvangt de motorhome met een volledig gevulde tank. Bij teruggave dient de motorhome door u volgetankt terug te worden gebracht.

Benimar Cocoon 463

Deze ultra moderne mobilhome rijdt zoals een personenwagen. Om het rijcomfort zo optimaal mogelijk te maken, voorzien wij onze vloot van automatisch geschakelde voertuigen. Voorts is rijden met onze motorhome heel eenvoudig en aangenaam. Door de hogere zitpositie heb je een beter overzicht op het verkeer, waardoor je gemakkelijker kan anticiperen. 

Er mag niet gerookt worden in de motorhome. Zowel niet in de bestuurderscabine en niet in de leefruimte. 

Op veel tankstations, parkeer- en kampeerplaatsen bestaat de mogelijkheid om vers water te tappen, eventueel tegen een kleine vergoeding. Let wel op dat dit wel degelijk drinkwater betreft.

In de motorhome staan 2 propaan gasflessen voor huishoudelijk gebruik. Als beide flessen leeg zijn kunt u bv. op de camping, campingshops en diverse tankstations deze flessen “omruilen” voor een volle fles, uiteraard tegen betaling. Wanneer de motorhome voorzien is van een LPG-gasfles kan deze gevuld worden in diverse bemande tankstations.

Ongeval en verzekering

Bij om het even welk probleem staan wij continu ter beschikking. Bij pech kan u contact opnemen met de reisbijstand die inbegrepen is. De noodzakelijke informatie en telefoonnummers kan u terugvinden in de centrale handleiding die in elke motorhome aanwezig is.

In de documentatiemap vindt u een Europees aanrijdingsformulier. Dit moet steeds worden ingevuld bij schade waarbij een andere partij is betrokken.

Bij aanrijdingschade met gewonde(n), brand- en/of diefstalschade moet ook de lokale politie worden ingeschakeld en dient u ons als verhuurbedrijf zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. U kunt op geen enkele wijze aansprakelijkheid erkennen daar dit enkel en alleen door de eigenaar van de motorhome kan worden afgegeven.

Bij terugkomst dient u dit schadeformulier inclusief overige informatie (zoals fotomateriaal enz.) aan ons te overhandigen en dient u volledige medewerking te verlenen bij afwikkeling door de verzekeringsmaatschappijen.

Annulatie boeking

Indien een huurovereenkomst wordt geannuleerd, is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  • Bij annulering tot de 30ste dag voor de vertrekdag: het verschuldigde voorschot
  • Bij annulering vanaf de 30ste dag tot de 14de dag: 75% van de huursom
  • Bij annulering vanaf de 14de dag tot de laatste dag voor vertrek: 90% van de huurprijs

Bij annulering op de vertrekdag zelf of later: de volledige huursom

Trotse partner van