Hallo, wij zijn Amy & Knud

Vanaf nu mogen wij ons, met veel fierheid, officieel ondernemers noemen. Campolo Motorhomes is ons bedrijf. O ja, voor zij die het zich afvragen, wij (de twee grondleggers) vormen ook nog eens een koppel. Van zodra u een motorhome huurt, word je een deel van onze grote familie. Laat dat nu hetgeen zijn dat wij hoog in het vaandel dragen en waar we door het vuur voor gaan!

We gaan niet liegen en zeggen dat een familie bedrijf alleen maar voordelen heeft! Geen ontelbaar veel personeel waarbij u steeds opnieuw uw verhaal uit de doeken moet doen om een antwoord te krijgen op uw vragen. Vanaf het begin zijn wij er voor u, waardoor wij een persoonlijke aanpak kunnen hanteren. Er zal van begin af aan een vertrouwenrelatie tot stand komen met steeds dezelfde gezichten die u een baan leiden naar een zorgeloze vakantie. Uw droomreis ligt in onze handen en wij nemen onze verantwoordelijkheid heel serieus.

Vakantie zonder grenzen

Het belangrijkste voordeel van een motorhome is de vrijheid van het reizenVergeet de stress van tickets, vertrektijden, verloren bagage,…. Allemaal dingen waar je afscheid van kunt nemen als je met onze mobilhome op pad gaat. Je trekt de voordeur achter je dicht, start de mobilhome en de vakantie is begonnen!

Met een motorhome ga je jouw eigen weg. Is een plek niet zo leuk of is het elke dag slecht weer? Geen paniek! Met onze mobilhomes ben je binnen 10 minuten altijd vertrekklaar en kun je gewoon à la minute vertrekken naar een nieuwe staanplaats.

Onze voertuigen zelf zijn als een luxe loft op wielen. Je vindt bij ons alle comfort en luxe om zorgeloos het avontuur te gaan opzoeken. Vaak met leuke extra’s als: een zonneluifel, buiten- stoelen en tafel, plooifietsen en een barbeque om het helemaal af te maken.

Trotse partner van